Elämää
Jätä kommentti

Uusin Glorian ruoka & viini on täynnä upeita herkkuja

Glorian ruoka ja viini

Vuoden ensimmäinen Glorian ruoka & viini ilmestyi perjantaina (1/2015). Olen haltioissani selannut reseptejä ja lukenut viinivinkit. Täytyy sanoa, että nyt on onnistunut lukupaketti! Tai pitäisikö sanoa reseptipankki.

Tuomas Tanttu oli listannut 10 parasta uutuus viiniä. Siitä on heti bongattu muutama, joita täytyy kokeilla. Ja myös henkilökohtainen suosikkini Grand Barossa Shiraz oli päässyt listalle. Tämä kahden litran australialainen ”luksuslaatikkoviini” on vailla vertaa! Ulkonäkö on tyylikäs, koko sopiva ja säilyy hyvin avattuna, joten lasillisen nauttiminen kerrallaan onnistuu. Maku on runsas, mehevän hedelmäinen ja tyylikäs. Viini on elegantin pippurinen, maanläheinen ja siinä on tammen tuomaa eksoottista mausteisuutta. Kypsät tanniinit tuntuvat pehmeästi ja jälkimaku on pitkä sekä runsaan pippurinen. Viinissä on vanhan maailman tyyliä! 

Seuraavien viikkojen ruokalistalle ilmestyi lehdestä useampia herkkuja. Ainakin Vege kaalikääryleet, lohikesärullat ja helpot munakaskääröt. Nyhtökana, pikakimchi ja dumplingit ovat seuraavan illanvieton menussa mukana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s