Juomareseptit, Korkatut viinit
Jätä kommentti

Astetta tyylikkäämpi lonkero

Le Petit fruite 2 Mari Moilanen

Sitruslonkero (2 hengelle)

2 dl Le P’tit Fruité Rosé Grapefruit-viiniä

3 dl Bitter lemon-juomaa tai greippilimua

1 rkl limen mehua

1 verigreipin mehu

sitrushedelmien lohkoja, kurkun siivuja ja jäitä

Purista verigreipin mehu kannuun. Lisää muut, hyvin viilennetyt juomat ja sekoita. Lisää joukkoon runsaasti jäitä ja erilaisia sitrushedelmän paloja (limeä, greippiä, appelsiinia ja kumqvattia siivuina ja lohkoina). Myös kurkun siivut sopivat juomaan. Kaada laseihin jäiden joukkoon ja nauti!

Le P’tit Fruité Rosé Grapefruit tuo vaihtelua perinteisten ranskalaisten kuivien ja puolikuivien roséiden joukkoon, ja se onkin noussut kotimaassan nopeasti trendijuomien joukkoon. Raikas, keskihapokas ja makea viini on loistava vaihtoehto siidereihin tykästyneille. Aromisoitu viini soveltuu loistavasti seurusteluun ja innovatiivisimmat kokit voivat kokeilla roséeta salaattien, aasialaisen ruoan sekä grillattujen kasvisten parina.

Greippiroséen tuoksussa löydät luonnollisesti raikkaan greipin ja mehukkaan verigreipin. Maku on hedelmäinen ja hyväntuulinen. Väri on hurmaavan pinkki ja houkuttelee nauttimaan runsaiden jäiden kera. Hinta 7,98 €.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s