Joulu, Korkatut viinit
Jätä kommentti

Vain parasta itsenäiselle Suomelle

Nyt juhlitaan sinivalkoisissa tunnelmissa 98-vuotiasta Suomea. Tarjolla on Taittinger Prélude Grands Crus Brutia, 60,40 €. Maku on elegantti, raikkaan sitruunan ja persikkaan hedelmäinen. Pirteät hapot ja silkkisen täyteläinen maku lumoaa. Hieman kanelista mausteisuutta pitkässä jälkimaussa.

Prélude valmistetaan Grand Cru -kylien rypäleistä ja ainoastaan ensimmäinen puristuksen viineistä. Viinissä korostetaan Chardonnayn (50%) upeaa mineraalisuutta ja Pinot Noirin (50%) aromikasta runsautta. Hidas ja huolellinen sakkakypsytys yli viiden vuoden ajan ja korkea 25 % kirjastoviinien lisäys nostavat Préluden tyyliltään ohi monien vuosikertasamppanjoiden – huokeammalla hinnalla. Taittinger Prélude on upea lahjaidea, joka tulee sinivalkoisessa paketissa.

Elegantti samppanja sopii monen tyyppisille ruoille. Esimerkiksi kala- ja äyriäisruoat tai parsarisotto. Täydellinen pari blineille ja mädille tai tempuran kaltaisille eteerisille japanilaisherkuille. Sopii myös monille juustoille.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi tarjolla on tietysti myös Brundbergin tryffeleitä. Sinivalkoisia ja ahmittavan herkullisia. Vain parasta itsenäiselle Suomelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s