Joulu, Ruokareseptit
Jätä kommentti

Raikasta viiniä ja tuhtia juustoa

Douglas Green Chenin Blanc, 6,99 €, on raikas ja kuiva valkoviini Etelä-Afrikasta. Se muodostaa täydellisen makuparin paistetun camembertin kanssa. Viini raikastaa voimakasta juustoa ja viinin runsas hedelmäisyys toimii juuston vahvojen makujen parina.

Camembert lämmitetään usein uunissa, mutta upean lopputuloksen saat kun paistat sen blinipannulla. Kaada juuston päälle ja reunoille juoksevaa hunajaa. Anna rauhassa lämmetä ja hunajan kiehua reunoilla. Laita päälle timjamia ja tarjoile leipäviipaleiden kera suoraan pannulta. Juustosta tulee maailman paras dippi!

Tämä täydellinen combo hurmaa jokaisen! Ja on helppo valmistaa ja viinikin on edullista ja siinä on upea hinta-laatusuhde.

Paistettu camembert

  • Camembert-juustoa 250 g (kiekko)
  • Hunajaa oman maun mukaan (itse laitoin todella reilusti)
  • Tuoretta timjamia, rosmariinia tai kuivattua rakuunaa päälle
  • Maalaisleipää

Processed with VSCOcam

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s