Ruokareseptit
Jätä kommentti

Argentiinalaista luomuviiniä ja peltileipää kylmäsavulohella

Kevätaurinko paistaa ja valkoviinit kutsuvat jo! Santa Julia Organica Viognier (8,40 €) on kuiva, raikkaan hapokas, kevyen yrttinen ja trooppisen hedelmäinen viini. Tämä luomuviini on erinomainen pari aasialaiselle ja tuliselle ruoalle. Kokeile myös lohikeiton kanssa. Kylmäsavulohi-avocado -peltileipä on kiireisen viikon luksusruoka. Helppo ja nopea resepti ja lopputulos on taivaallisen hyvä!

Kylmäsavulohi-avocado -peltileipä

4 rkl valkosipulituorejuustoa
1 rkl tilliä hienoksi silputtuna
1 rkl oliiviöljyä
puolikas punasipuli
100 g kylmäsavulohta
1 pieni avocado ohueksi viipaloitu
rucolaa
juustoraastetta

Pizzapohjana toimii kaupasta ostettu rieska tai tortilla. Ehdottomasti myös itsetehty pizzapohja toimii kun aika siihen riittää.

Sekoita maustamaton tuorejuusto ja tilli.

Laita pohjan päälle hiukan oliiviöljyä ja levitä tuorejuusto. Lisää päälle ohkaiseksi leikatut punaspulit ja raastettu juusto. Paista 200 asteessa kunnes juusto on sulanut (noin 10 min).

Ota pizza pois uunista ja lisää lämminsavulohi, avocado viipaloituna ja rucola. Ripottele päälle sirtuunapippuria. Laita takaisin uuniin kunnes avocado ja lohi ovat lämmenneet.

Nauti lasillisen Santa Julia Organica Viognieria kanssa. Täydellinen pari!

Lohipizza ja Santa Julia Viognier

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s