Ruokareseptit
Jätä kommentti

Köyhät ritarit uudella asenteella

Köyhät ritarit

8 siivua ranskanleipää (tai gluteenitonta vaaleaa leipää)

3 munaa
1,5 dl Dooley´s kermalikööriä
1 tl vaniljauutetta
1 tl kanelia
1/4 tl suolaa

Suklaakastike

3 rkl kuohukermaa
3 rkl Dooley´s likööriä
n. 140g tummaa suklaata
ripaus sormisuolaa

Kermavaahtoa
Omena-vanilja tai omenahilloa
Suklaarusinoita
Marjoja koristeeksi

Vispaa munat, Dooley´s likööri, vaniljauute, kaneli ja suola sekaisin. Kaada seos laakeaan astiaan. Laita leivänsiivut astiaan ja anna niiden olla siellä 10 minuuttia per puoli.

Tee suklaakastike. Lämmitä kerma ja Dooley´s likööri, älä anna kiehua. Lisää suklaa pieninä paloina ja anna sulaa.

Paista leivät pannulla voissa n. 1 minuutti puoli. Nosta sivuun. Tarjoile kermavaahdon, hillon, suklaakastikkeen, marjojen ja suklaarusinoiden kanssa.

Hellan ja viinilasin välissä -blogaaja Johanna on vastuussa resepteistä ja kuvista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s