Ruokareseptit
Jätä kommentti

Parsahodari ja Los Llanos Crianza

Los Llanos Crianza on klassikkoviini, joka on Espanjan myydyimpiä. Tämä keskitäyteläinen ja pehmeä viini on  tapas-pöytien kuningas, mutta toimii erinomaisesti grilliruokien kanssa. Hinta on vain 6,99 € Alkossa. Kokeile parsahodarin tai perinteisen hodarin parina ja nauti kesästä!

Parsahodari

4 hengelle

100g miniparsoja
6 hodarisämpylää
1 ps valmista hollandaise-kastiketta
muutama rkl kuivattua sipulirouhetta
½ sitruuna

Pirskota parsoille oliiviöljyä ja ripota pinnalle hieman suolaa. Mausta mustapippurilla. Grillaa parsat rapeiksi ja purista päälle hieman mehua grillatun sitruunan puolikkaasta.

Lämmitä hodarisämpylät grillissä, niin että pintaan tulee raidat.

Sivele jokaisen sämpylän väliin hieman hollandaisekastiketta, laita päälle neljä pikkuparsaa ja koristele hodari lusikallisella hollandaisea sekä ripota pinnalle kuivattua sipulirouhetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s