Korkatut viinit, Ruokareseptit
Jätä kommentti

Perjantai-illan ruoka- ja viinivinkki

Helppoa perheruokaa, lohturuokaa, kaamosruokaa… rakkaalla lihapadalla on monta nimeä.

Lihapata sopii talven kylmien päivien lämmikkeeksi. Se on helppo valmistaa ja maistuu vielä erityisen makoisalta hyvän viinin kera.

Loistava viini lihapadan kanssa nautittavaksi on Helsingin Sanomien viikon viiniksi valittu Australialainen Wakefield Shiraz. Hinta Alkossa 14,40€. Viini on hyvin täyteläinen ja runsas, mutta samaan aikaan myös todella miellyttävä. Suosittelen lämpimästi testaamaan tätä upeaa viiniä.

Nyt padat porisemaan ja herkuttelemaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s