Elämää
Jätä kommentti

Grand Champagne Helsinki 19.4-21.4.18

Grand Champagne -tapahtuma valtaa taas Vanhan Ylioppilastalon 19.4-21.4.2018.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä kivassa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia syötäviä herkkuja.

kellari2

Taittinger on mukana Grand Champagnessa ja saammekin Suomeen vieraaksi itse Vitalie Taittingerin sekä Taittingerin kansainvälisen kaupan johtajan Mikael Falkmanin.

Taittingerin osastolla pääset maistelemaan upeita Taittingerin samppanjoita. Mukana maistelussa on muun muassa Fifa 2018 Jalkapallon MM-kilpailuiden virallinen samppanja ja perjantaina klo 17.00 avaamme huikean kuuden litran Comtes de Champagne Blanc de Blancs -pullon.

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄJOHTAJA VITALIE TAITTINGER

Aivan kuten Taittingerin  GCH18-Master-Class-Vitalie-Taittinger-1444x1800luksussamppanja Comtes de Champagnen 16. vuosikerta, Vitalie Taittinger syntyi Reimsissä 1979. Hänen isänsä on Pierre-Emmanuel Taittinger, joka taisteli talon takaisin perheen omistukseen vuonna 2006. Vitalie on työskennellyt markkinointi- ja viestintätehtävissä perheen samppanjatalossa 11 vuoden ajan. Nykyisin hän on talon markkinointi- ja viestintäjohtaja.

 

 

 

KANSAINVÄLISEN KAUPAN KEHITYSJOHTAJA MIKAEL FALKMAN

GCH18-Master-Class-Mikael-Falkman-1444x1800Mikael Falkman on ruotsalainen ja omaa 18 vuoden työhistorian Taittingerin parissa. Tammikuusta 2012 hän on kuulunut Taittingerin vientitiimiin markkina-alueinaan Eurooppa ja englanninkielinen Kanada. Vuonna 2014 Mikael sai mieluisan tehtävän vastata Comtes de Champagne –brändistä sen intohimoisena sanansaattajana. Hän puolustaa väsymättä nautinnon ja laadun arvoja, jotka hän jakaa yhdessä Taittingerin samppanjatalon kanssa.

 

Vitalie ja Mikael ovat tavattavissa Taittingerin osastolla messupäivinä. Lisäksi he pitävät Grand Champagnessa Master Class luentoja seuraavasti:

Perjantaina klo 19.30

Lauantaina klo 16.00

MASTER CLASSISSA MAISTETTAVANA:

  • Taittinger FIFA Brut NV
  • Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2005
  • Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2006
  • Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2007

Master class luennot pidetään englanniksi ja hinta on 60€.

Täältä voit ostaa liput Master Class luennolle.

Täältä voit ostaa pääsyliput Grand Champagneen. Liput suositellaan ostettavan etukäteen, sillä lippuja on rajoitettu määrä.

Toivottavasti näemme Grand Champagnessa!

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s