Elämää
Jätä kommentti

Vinkit afterworkille

Mikä tekee parhaan afterworkin? Jos Ysistä Viiteen -podcastin tekijöiltä kysyy, niin hektisen työpäivän jälkeen hyvä seura, mutkaton ruoka ja herkullinen viini on avain onneen. Nata ja Vivian vannovat afterworkin nimeen tiimihengen nostattamiseksi. Lopputuloksena kaikki voittavat: töissä ja kivempaa ja yhteistyö sujuu leikiten.

wtdPA234453

Afterwork on loistava tapa viettää vapaa-aikaa työporukan kanssa ilman tarkkaa agendaa – jotkut sanovat, että hauskimmat illat syntyvät spontaanisti. Täydellinen rentoutus arkisen aherruksen jälkeen voi yhtä hyvin olla lasi viiniä tai vapaamuotoinen tasting, jossa uusien makujen nautiskelu on ainoa ohjelma, jota poreilevan keskustelun lisäksi kaivataan.

Ysistä viiteen -podcastin Natan ja Vivianin spontaani arki-illan afterwork syntyi herkullisen risoton ja juustojen ympärille, joiden kanssa maistui mukavan kupliva luomuviini. Näiden sivussa tuli puitua sekä työkuulumiset ja lähitulevaisuuden haaveet kuin myös tulevien jaksojen spontaani ideointi. Täytyy siis todeta, että spontaani ja mutkaton afterwork ruokkii inspiraatiota ja me-henkeä tehokkaammin kuin monet virkistyspäivät yhteensä. Skål!

Natan ja Vivianin afterwork luomulaatuiset viinisuositukset:

Jaume Serra Organic Cava

Luomulaatuinen kuiva Cava, joka ei petä koskaan ja sopii moneen menoon.

wtdPA234435

Pata Negra Organic Cava

Iloisen pirteä kuiva luomu Cava on pakattu niin kauniiseen pulloon, että se on kuin tehty tuliaiskassiin afterworkille.

wtdPA234437

 

Vaihtoehto kuplille:

Green Soul Organic Riesling

Hedelmäinen Riesling on monipuolinen ja sopii moneen makuun. Kokeile etenkin salaattien ja kevyiden kalaruokien kanssa.

wtdPA234444

Santa Julia Organica Viognier

Kuiva ja hapokas viini sopii täydellisesti erilaisille kasvisruoille ja vaalealle lihalle.

wtdPA234443

Kokeile viinejä  esimerkiksi risoton tai herkullisten paahdettujen kukkakaalien kanssa.

 

Hunajapaahdetut ruusukaalit Natan ja Vivianin tapaan

wtdPA234451

1 pkt ruusukaalia

1 rkl voita

1 rkl öljyä

2 rkl hunajalaa

Ripaus suolaa

Halkaise ruusukaalit. Kuumenna pannulla voi ja öljy, lisää hunaja ja ruusukaalit. Anna paahtua kummaltakin puolelta noin 4 minuutin verran, älä liikuttele kypsennyksen aikana. Mausta ripauksella suolaa ja tarjoile heti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s