Ruokareseptit, Viinivinkit
Jätä kommentti

Karitsan kyljyksiä, pistaasi-fetatahnaa ja paahdettua paprikaa

Pistaasi-fetatahna:

1 pnt persiljaa

50 g pistaasipähkinää (kuorittuja)

1 valkosipulinkynsi

reilu 0,5 dl oliiviöljyä

2 rkl sitruunamehua

0,5 tl suolaa

100 g fetajuustoa raasteena

Hienonna persilja, pistaasit ja valkosipuli joko veitsellä tai minileikkurissa. Lisää öljy, jätä seos karkeaksi.

Laita seos kulhoon ja lisää suola, sitruunamehu sekä raastettu fetajuusto.

Tarjoile pannulla paistettujen karitsan kyljysten ja uunissa paahdettujen perunoiden sekä paprikoiden kanssa. Paahdetut paprikat voit tehdä hyvissä ajoin: paahda puolikkaita paprikoita tummiksi 220 asettaa noin 25 min. Kuori paprikat lämpimänä ja leikkaa suikaleiksi. Mausta sitruunamehulla, valkosipulilla, timjamilla, suolalla ja oliiviöljyllä.

Nauti kera Santa Julia Coleccion Malbecin. Alkosta hintaan 9,62€.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s