Elämää
Jätä kommentti

Bistrot Chic ja Lyonin kanaa kotibistrossa

Bistrot Chic

Lyonin kana neljälle

8 kpl kananpojan luutonta reisipalaa

4 kpl kananpojan koipinuijaa

suolaa ja mustapippuria

50 g voita

2 dl laadukasta punaviinietikkaa

8 murskattua kokonaista valkosipulinkynttä

4 laakerinlehteä

1/2 tl chilirouhetta

2 dl voimakasta kanalientä

2 prk creme fraichea

50 g tomaattipyrettä

1 ruukku tuoretta rakuunaa

Kuumenna uuni  225 asteeseen. Mausta lihapalat suolalla ja pippurilla. Sulata voi padassa ja paista lihapalat molemmin puolin.Varo kuitenkin polttamasta voita padassa. Lisää viinietikka ja anna sen sihahtaa. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja lisää ne laakerinlehtien kanssa pataan. Laita pata uuniin ilman kantta 20 minuutiksi.

Ota pata uunista. Nosta lihapalat hetkeksi syrjään ja lisää pataan kanaliemi sekä tomaattipyree. Keitä hetki. Lisää ranskankerma ja hienonnettu rakuuna sekä koivet pataan. Lisää suolaa. Laske lämpötila 180 asteeseen. Nosta pata takaisin uuniin noin 30 minuutiksi. Älä peitä kannella, jotta pinta kuorruttuu.

Hienonna lopuksi rakuunaa pinnalle. Tarjoa esimerkiksi paistettujen perunoiden ja raikkaan päärynä-romainesalaatin kanssa.

Nauti kotibistrossa Bistrot Chic Merlot 2018 -viinin kanssa tämä herkullinen ranskalainen pataruoka. Hyvää yhdessäoloa läheisten kanssa sinne kotibistroon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s