Elämää
Jätä kommentti

Paahdettua fenkoli-appelsiinikanaa ja Carpineto Originale

Carpieto 4

Paahdettu fenkoli-appelsiinikana

ohje neljälle

1 kokonainen kananpoika tai 2 pienikokoista kananpoikaa paloiteltuna:

koipi, reisi, ja siipi erikseen, rintapala kolmeen osaan

2 fenkolia lohkoina

1 apppelsiini lohkoina kuorineen

Marinadi:

1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu

2 rkl fenkolijauhetta

2 tl paprikajauhetta

2 tl jeeraa

1 dl oliiviöljyä

1 tl mustapippuria

2 tl hienoa merisuolaa

Sekoita marinadin ainekset. Laita kulhoon kanapalat ja mausta marinadilla. Sekoita hyvin niin, että marinadi pääsee joka paikkaan. Anna maustua puoli tuntia huoneenlämmössä. Asettele kanapalat uunipellille leivinpaperin päälle tai isoon uunivuokaan. Laita fenkoli -ja appelsiinilohkot väleihin. Penslaa marinadia myös niiden päälle. Paahda uunissa 170 astetta noin 40 minuuttia. Tarkista reisipalasta lihan kypsyys.

Tarjoile riisin ja raikkaan vihersalaatin kanssa.

Nauti ruuan kanssa pehmeän hedelmäistä Toscanalaista Carpineto Originale punaviiniä. Tämä viini on juuri palkittu kultamitalilla Vuoden Viinit 2020 kilpailussa sarjassa 1, eurooppalaiset punaviinit, hinta alle 13,00€. Osta omasi ja nauti!

Carpineto 6Carpieto 5Carpieto 2Carpieto1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s