Elämää
Jätä kommentti

Elokuun lämmin ilta ja Gulfstream Cabernet Sauvignon Shiraz 2018

Gulfstream1

Australialaisen Château Tanunda tilan Gulfstream Cabernet Sauvignon Shiraz 2018-punaviini on tehty nautittavaksi elokuun lämpiminä iltoina. Sen tummasta mausta löytyy loppukesän marjasatoa: mustikkaa ja mustaherukkaa. Tämä täyteläinen, vivahteikas ja maultaan kypsä viini sopii erinomaisesti grilliruokien kanssa nautittavaksi. Viini on ostettavissa ainoastaan verkkokaupan kautta.

Viinityttää grilli-illassa nautittiin pimientos de padron paprikoita, grillattuna ja sormisuolalla maustettuna. Lihana oli yakiniku-marinoituja kananpojan reisipaloja, pihvitomaatteja ohuina siivuina sekä aivan ihanaa coleslawia.

Hei, nautitaan vielä kesästä. Eikös!

Viheromenainen Coleslaw

2 pientä kaalinkerää

1 rkl suolaa

1 sitruunan raastettu kuori

puolikkaan sitruunan mehu

1 dl majoneesia

2 dl turkkilaista jugurttia

1 tl valkopippuria jauheena

pieni ripaus cayanne-pippuria

1-2 rkl sokeria

1 Granny Smith omena (veitsileikattuina suikaleina, kuorineen)

Raasta kaali mahdollisimman ohuesti suoraan  isoon valmistusastiaan. Lisää suola ja sekoita sekä puristele suola kaaliin niin, että kaali mehustuu. Anna kaalin tekeytä hetki ja kaada ylimääräinen neste pois. Lisää majoneesi, jugurtti ja mausteet. Sekoita hyvin. Lopussa lisää vielä omenasuikaleet. Tämä kaalisalaatti maistuu niin liha-, kala kuin kasvisruokien kanssa.

p.s. Viinin etiketti ON houkutteleva. Mitkä värit!

Gulfstream 4

Gulfstream 2

Gulfstream 3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s