Elämää, Ruokareseptit
Jätä kommentti

Viikonlopun munakasrulla

Feta-pinaatti-aurinkotomaatti-ja mitä kaikkea muuta ihanaa rulla!

3 rkl voita

3 rkl vehnäjauhoja

5 dl luomu kulutusmaitoa

1 tl suolaa

1/2 tl chilirouhetta tai mustapippuria

5 luomumunaa

uuni 150 astetta ja leivinpaperilla vuorattu uunipelti

Sulata voi kattilassa ja lisää siihen jauhot sekoittaen vispilällä. Älä polta pohjaan voi-jauhoseosta. Kun hyvin sekoittunut, lisää maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen ja anna maidon kiehahtaa. Sekoita edelleen! Kun seos on hiukan paksuuntunut, mausta ja jäähdytä. Kun se on alle 70 asteista, lisää munat. Kaada seos uunipellille ja paista 150 astetta noin 15 minuttia.

Rullan täyteet

400 g babypinaattia

1 sipuli

2 valkosipulin kynttä

2 dl aurinkotomaattisuikaleita

2 dl fetaa murustettuna

1 prk Eriks Bearnaise-kastiketta

tuoretta korianteria

Kuullota sipulit ja pinaatti kevyesti. Levitä munakkaan päälle ja lisää aurinkotomaatit sekä feta. Kääri munakaslevystä rulla ja pidä se leivinpaperin avulla tiukkana rullana. (Jos paistoon tarkoitettu paperi on vettynyt, kippaa munakaslevy uuden paperin päälle ja aloita täyttö ja rullaus uuden paperin päällä.)

Asettele rulla tarjoiluvadille ja laita rullan päälle Bearnaisea sekä korianteria. Nam!

Nautitaan viikonlopun brunssilla yhdessä Pauly-Bergweiler Riesling Extra Trocken-kuohuviinin sekä muiden brunssiherkkujen kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s